Начало | Идеята | Стартира издание Българските символи назад
Стартира издание Българските символи

Стартира издание Българските символи


Концерт-спектакъл БЪЛГАРСКИТЕ СИМВОЛИ - един от акцентите в Инициативата се проведе в зала 1 на НДК на 19 декември 2010 г. В Концерта взеха участие Лили Иванова, Валя Балканска, групата на Нешка Робева, ансамбъл Българе и други популярни български изпълнители и групи. 

Концерт-спектакъл БЪЛГАРСКИТЕ СИМВОЛИ бе излъчен на 3-ти март 2011 г. - Националният празник на България по bTV с регистриран изключително висок рейтинг и гледаемост.

В навечерието на Концерта стартира и Издание БЪЛГАРСКИТЕ СИМВОЛИ, което представи най-знаковите и ярки СИМВОЛИ НА БЪЛГАРИЯ – реултат от проучването и гласуването в Кампанията БЪЛГАРСКИТЕ СИМВОЛИ , в която в благородна надпревара МАДАРСКИЯТ КОННИК бе избран за Национален символ на БЪЛГАРИЯ.

Издание БЪЛГАРСКИТЕ СИМВОЛИ – със съдържание и визия на най-ярките СИМВОЛИ на БЪЛГАРИЯ – природни, културно исторически, общонационални символи и забележителности, с информация за манастири и църкви, обичаи, традиции и празници запазили се и до ден днешен в нашия живот. Изданието е луксозно, пълноцветно, с формат А4, 96 стр., с богат снимков материал и информация за СИМВОЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ  -  30 лв. с ДДС

Изданията са на български  и на английски език.


ЕКИП БЪЛГАРСКИТЕ СИМВОЛИ
 +359 98 88 48 964

info@infobulgaria.info      www.infobulgaria.info

ПАРТНЬОРИ
BGtop.net
©infobulgaria.info 2002-2016. Всички права запазени.